Om oss

Interpretation Software Labs Sweden AB är ett teknikintensivt företag som arbetar med att automatisera och effektivisera tolkförmedlingsprocesserna samt utveckla tjänster inom språkområdet. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom tolkning, kommunikation och IT som skiljer oss från andra IT företag.

Vi har ett tätt samarbete med Microsoft och vårt utvecklingsteam utvecklar alla våra innovativa tjänster i Microsofts GDPR certifierade miljö.
Våra kundvärden skapas främst genom att tjänsterna underlättar för beställare som på ett eller annat sätt har behov av att kommunicera med någon som inte pratar svenska.

Vårt utvecklingsteam är ledande inom språkutveckling och tar fram idéer, agerar rådgivare och utvecklar kundspecifika lösningar. Allt med stor förståelse för kundens verksamhet i kombination med de utmaningar och den komplexitet som finns i branschen.
Vi erbjuder spetskompetens inom IT säkerhet, systemintegration, E-handelsintegration för tolksystem, utveckling av mobilapplikationer och komplexa IT system. Vi levererar lösningar som maximerar tillsättningen av tolk.

Företaget är grundat av Virpal Singh och Leyla Sarac. Både med stor erfarenhet av att utveckla och digitalisera tolkförmedlingsprocessen från bland annat DigitalTolk